Traficanti.ro

marți, 10 iulie 2012

Modulul Afiliati

Program afiliati:

Se pot castiga bani din referali.Toti cei care se inregistreaza dupa link-ul tau de afiliere devin referali tai pentru o perioada de 100 de zile apoi i poti extinde pentru inca 30 de zile cu 0.30 Euro.Link-ul de afiliere il gasesti in sectiunea afiliati.Cei care iti devin referali iti vor plati 20% din incasarile lro in functie de energia ta.Cand un referal isi incarca contul vei primi 10% din suma incarcata.Statul iti ofera in fiecare zi un bonus de afiliati in functie de energia lor bonusul maxim este de 30 Ron.

Modulul afiliati a fost upgradat competitia a inceput!


In sectiunea Afiliati a fost creat un fond care este finantat de catre guverne cu 10% din incasari. Acest fond se va distribui saptamnal celor care au referali invitati si activi in ultima saptamana. Daca invitati un referal pe langa bonusurile si impozitele actuale, in primele 7 zile acesta va va oferi 0.1 puncte pe zi, timp de 7 zile daca este activ. In fiecare duminica fondul strans se va imparti la numarul de puncte intregi existente si va fi acordat, in functie de numarul de puncte detinut, relativ la valoarea intreaga a punctajului. In sectiunea Activitatea Referalilor veti putea monitoriza activitatea referalilor invitati in ultima saptamana.

2 comentarii:

  1. linkul de referali:
    http://www.marketglory.com/strategygame/omblandon

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreti sa va jucati un joc interesant din care veti ajunge sa scoateti bani adevarati dupa un timp atunci jucati Market Glory www.marketglory.com\strategygame\LordTepes
    La inceput va fi mai greu dar daca veti avea rabdare veti ajunge sa castigati bani adevarati jucanduva cateva minute pe zi :-)

    RăspundețiȘtergere