Traficanti.ro

marți, 10 iulie 2012

MarketGlory-o economie virtuala

MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali.
Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie.
Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fiti prezent in Market Glory si sa va dezvoltati ceea ce va da satisfactii in acest joc.
Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in MarketGlory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor.
ENERGIE
De ce este important sa aveti energie in Market Glory?
Deoarece:
- in functie de nivelul energiei primiti bonus de lupta;
- energia este un factor important in calcularea productivitatii;
- in functie de nivelul de energie primiti un procent din veniturile referalilor dumneavoastra;
- in functie de nivelul de energie sunt influentate atacul si apararea.
Energia creste in momentul cand se consuma bunuri. De exemplu, o mancare calitate inferioara va va aduce un spor de 1 la energie. De asemenea in momentul cand consumati o mancare calitate superioara veti primi 5 energie, calitatea produselor consumate fiind foarte importanta in MarketGlory. Energia creste in momentul cand consumati sau aveti: mancare, cafea, haine, case si vin.

Cata energie primiti?
Mancare: 1 la calitate inferioara, 3 la calitate normala, 5 calitate superioara. Mancarea se consuma de patru ori pe zi, la ore fixe: 3.15, 9.15, 15.15, 21.15, ora serverului. Mancarea poate fi cumparata fie de pe piata locala (cu moneda locala), fie de pe piata globala (cu Gold). Dupa ce ati cumparat mancarea, puteti vedea cate produse aveti pe stoc in meniul Profil/ Inventar.
Haine: 1 pe zi calitate inferioara, 3 pe zi la calitate normala, 5 pe zi la calitate superioara. Cu mentiunea ca hainele au durata de viata 10 zile. Hainele pot fi cumparate fie de pe piata locala (cu moneda locala), fie de pe piata globala (cu Gold). Dupa ce ati cumparat hainele, puteti vedea cate produse aveti pe stoc in meniul Profil/ Inventar.
Cafea calitate inferioara 1, Cafea calitate normala 3 si Cafea calitate superioara 5. Cafeaua se consuma atunci cand doriti dumneavoastra. Cafeaua poate fi cumparata fie de pe piata locala (cu moneda locala), fie de pe piata globala (cu Gold). Dupa ce ati cumparat cafeaua, puteti vedea cate produse aveti pe stoc in meniul Profil/ Inventar.
Casa 7, Vila 20 si Palat 35. Proprietatile imobiliare pot fi cumparate fie de pe piata locala (cu moneda locala), fie de pe piata globala (cu Gold). Dupa ce ati cumparat o proprietate imobiliara, puteti vedea cate produse aveti pe stoc in meniul Profil/ Inventar.
Articole: primiti 0.3 puncte de energie pentru fiecare articol cumparat, pana la maximum 10 articole pe zi. Articolele pot fi cumparate de pe pagina Acasa.
Vin – ofera punctele de energie afisate la cumparare. Poate fi consumat o data pe zi si se invecheste pe stocul companiei cu 0.1 puncte de energie la fiecare 12 ore. Vinul poate fi cumparat doar de pe piata locala (cu moneda locala). Dupa ce ati cumparat vin, puteti vedea cate produse aveti pe stoc din meniul Profil/ Inventar.
Pentru haine si case, energia se distribuie pe parcursul unei zile, in fiecare ora. De exemplu, pentru haine de calitate inferioara, in fiecare ora veti primi 1/24, pentru calitate normala, 3/24, iar pentru calitate superioara, 5/24 puncte de energie. La fel, pentru casa, in fiecare ora veti primi 7/24, pentru vila 20/24, iar pentru palat, 35/24 puncte de energie.

Cum scade Energia?
Energia scade cu 5% pe ora, energia mai scade cu 10% cand muncesti si 2% cand lupti. Un nivel de energie ridicat va permite sa castigati mai mult si sa primiti impozite mai mari in urma activitatii referalilor dumneavoastra.
ATENTIE!!! Este foarte important sa va corelati cheltuielile in raport cu veniturile. Nu pentru toata lumea este benefic sa aiba o energie ridicata.
Energia poate ajunge la maximum 100.

CUNOASTEREA
De ce este important sa ai cunoastere in Market Glory?
Cunoasterea este un factor important in calcularea productivitatii.
In momentul in care cumparati carti, in functie de calitatea acestora veti primi cunoastere dupa cum urmeaza: Carte calitate inferioara = +1 Cunoastere , Carte calitate normala = +3 cunoastere, Carte calitate superioara = +5 cunoastere. Cartile pot fi cumparate fie de pe piata locala (cu moneda locala), fie de pe piata globala (cu Gold). Dupa ce ati cumparat carti, puteti vedea cate produse aveti pe stoc in meniul Profil/ Inventar.
Cunoasterea scade cu 0.2 pe zi si poate ajunge la o valorare maxima de 1000.

EXPERIENTA IN MUNCA
De ce este important sa ai experienta in munca in Market Glory?
Experienta este un factor important in calcularea productivitatii.
Aceasta creste de fiecare data cand muncesti cu 0.3 pe zi. Daca munciti zi de zi experienta va creste. Puteti cumpara experienta de la guvernul tarii in care aveti cetatenia cu 1 euro punctul de experienta intre 1-100 experienta, cu 0.8 euro punctul intre 100.1 si 500, cu 0.6 euro punctul intre 500.1 si 1000. Experienta scade in felul urmator: intre 1 si 10 cu 0.1 pe zi, intre 10.1 si 100 cu 0.2 pe zi, intre 100.1 si 500 cu 0.4 pe zi, intre 500.1 si 1000 cu 0.6 pe zi. Nivelul experientei se poate vedea in meniul Munca.

De ce este importanta productivitatea in Market Glory?
Productivitatea este capacitatea cetateanului de a produce bunuri pentru companiile la care lucreaza.
Productivitatea se calculeaza dupa formula: Energie + Experienta + Cunoastere / 3.
Energia poate sa creasca pana la 100.
Experienta poate sa creasca pana la 1000.
Cunoasterea poate sa creasca pana la 1000.
Productivitatea maxima este de 700 si in functie de aceasta, veti primiti salariul sau bonusul de munca. In sectiunea Munca aveti afisat nivelul de productivitate pe ora.

MENIURI
Acasa
La sectiunea acasa aveti afisata harta tarii, bugetul guvernului si populatia tarii in care va aflati. Tot la aceasta sectiune puteti vizualiza bonusurile oferite de guvern. De asemenea, de aici puteti cumpara articole.

Arena
In arena puteti lupta cu cetatenii MarketGlory care au depasit statutul de civil. Pentru a lupta, aveti nevoie de cel putin o arma de atac, una de aparare si 5 puncte de energie. Luptele au loc instant, fara timp de asteptare si in functie de evolutia dumneavoastra in arena, primiti puncte, respectiv grade militare. In fiecare zi primiti un bonus in euro, in functie de gradul militar detinut.
Armele se consuma automat la fiecare lupta data, indiferent daca este vorba de o lupta pentru referali sau in arena si indiferent daca atacati sau sunteti atacat. Armele au o durata de viata astfel: q1 – 5 lupte, q2 – 15 lupte si q3 – 25 de lupte.
Tot aici puteti vedea ultimele lupte desfasurate, luptele dumneavoastra, puteti cauta adversari in functie de anumite criterii (tara, grad militar, nume utilizator), puteti vedea bonusurile oferite pentru fiecare grad, punctele necesare pentru a atinge urmatoarele niveluri (la sectiunea „Bonusuri”) etc. De asemenea, aveti un top al utilizatorilor (top venituri din arena) si o lista de tranzactii.

Lupta
In aceasta sectiune sunt prezentati adversarii care sunt disponibili pentru lupta. Cand castigati o lupta, veti primi bonusul oferit de Guvern in functie de Energia pe care o detineti. Retineti ca invinsul devine referalul dvs. blocat pana la sfarsitul zilei si va va plati impozite. Daca doriti sa fiti sigur ca nu veri pierde acel referal, aveti posibilitatea de a-l bloca pe ce perioada doriti. Un referal poate fi blocat pe o perioada de cel putin 30 de zile, cu pretul de 0.3 Euro. Referalii pot fi blocati din meniul Referali/ Referali liberi.
O lupta dureaza 10 minute, timp in care nu puteti fi atacat si nu puteti deschide o noua lupta. Tot aici aveti un istoric al luptelor, unde puteti vedea toate luptele la care ati participat. Retineti ca, daca aveti arme, acestea se vor conuma si in luptele pentru referali.

Munca
In aceasta sectiune sunt prezentate locurile de munca disponibile. Vei primi un salariu in functie de productivitate. Salariul este afisat pentru o ora, pentru 100 puncte de productivitate. Daca aveti productivitate maxima, adica 700 de puncte, atunci veti primi un salariu dupa urmatoarea formula: Salariu x 8 ( 8 ore de munca ) x 7 ( pentru 700 puncte productivitate).
La un salariu cu o retributie de 5 si productivitate maxima, veti primi 5 x 8 x 7 = 280.
Salariul se poate calcula si dupa urmatoarea formula: salariu x 8 x productivitatea dvs. / 100.
Tot in aceasta sectiune aveti un istoric al muncii, unde puteti urmari cate zile ati muncit, precum si nivelul energiei, experientei si cunoasterii la momentul respectiv. De asemenea, aici puteti vedea cand va fi acordat bonusul de munca, pe care il primiti la 7 zile calendaristice muncite CONSECUTIV. Daca ati ratat o singura zi din cele 7 zile consecutive, bonusul nu se acorda, pana la implinirea a 7 zile.

Piata
In aceasta sectiune puteti vedea toate ofertele firmelor din tara respectiva cat si licentele disponibile pentru firme. Retineti ca produsele sunt sortate in functie de categorie si calitate.
Materiile prime si licente pot fi achizitionate doar de catre companii.

Imobiliare
Din acest meniu aveti posibilitatea de a cumpara o casa sau de a inchiria una pe orice perioada doriti (submeniul Inchirieri case). Casele se inchiriaza pe ora si se consuma numai atunci cand un utilizator le ocupa.

Piata Globala
De aici puteti achizitiona bunuri din alte tari, pentru care platiti in Gold. Bunurile sunt sortate la fel ca pe piata locala, in functie de categorie si calitate.

Piata financiara
In aceasta sectiune puteti converti Euro in orice moneda detinuta. In MarketGlory sunt peste 80 de monede nationale si fiecare tara opereaza cu moneda proprie. Cursul valutar este fluctuant si creste/ scade la fiecare cumparare/ vanzare de euro sau gold. Puteti sa va dezvoltati abilitatile de broker pe piata financiara si sa obtineti profituri din tranzactii cu monedele nationale. Retineti ca la fiecare tranzactie pe piata financiara veti plati un comision de 3% din valoarea tranzactiei, acest comision fiind achitat exclusiv in gold.

Piata referali
Din aceasta sectiune puteti cumpara referali de la alti jucatori. Piata referalilor este internationala, asa ca puteti cumpara referali din orice tara. Referalii pot fi sortati pe piata in functie de nivelul energiei, de veniturile acumulate sau de pret.

COMPANIILE MELE
Din aceasta sectiune puteti sa va infiintati companii, cat si sa va administrati companiile detinute. Infiintarea unei companii costa 10 euro. Veti primi un loc de munca cat si o licenta calitate inferioara valida pe o perioada de 90 de zile. Deschiderea unei companii de ziare este gratuita. Exista 19 tipuri de companii: revista, companii pentru materii prime (Vie, Fabrica de Stofa, Exploatare Forestiera, Fabrica de Hartie, Productie Carne, Mina de Fier, Fabrica de sticla, Ferma de cereale, Moara, Plantatie de Bumbac, Plantatie de cafea), respectiv companii pentru produse finite (Restaurant, Crama, Fabrica de Haine, Constructii Case, Arme de Atac, Arme de Aparare, Universitate). Pentru fiecare tip de companie, aveti in acest meniu o descriere (materia prima de care aveti nevoie, respectiv produsele finite care pot fi realizate).

Companiile mele
Inventar
In meniul inventar aveti afisate stocurile de materii prime si stocurile de produse finite, cat si costurile de productie sau achizitii ale acestora. Tot in aceasta sectiune aveti optiunea de a pune bunuri la vanzare care vor fi afisate in piata tarii unde este infiintata. Puteti opta si pentru vanzarea bunurilor pe piata globala. In sub-sectiunea „Productie si vanzari” puteti urmari cine a muncit pentru firma dumneavoastra si cate produse ati vandut. De asemenea, daca aveti o casa in inventar, puteti decide daca va mutati in ea sau o oferiti spre inchiriere.

Locuri de munca
In aceasta sectiune puteti sa va creati noi locuri de munca. Crearea unui loc nou de munca costa cu 0.25 euro mai mult decat precedentul. Fiecare loc de munca poate fi administrat individual, avand posibiliatea de a stabili salarul oferit si de a suspenda sau activa un loc de munca.

„Registru Munca”
In aceasta sectiune aveti afisata o lista cu cetatenii care au muncit la compania dumneavoastra, ora la care au muncit, productivitatea pe care au avut-o cat si salarul pe care compania l-a platit la cetatean.

„Financiar”
Fiecare companie are propriul sau buget. In aceasta sectiune puteti investi si retrage bani din companie. In companie puteti sa investiti si sa retrageti aur.
Dupa ce ati investit aur aveti posibilitatea de a schimba aurul din companie in moneda tarii in care a fost infiintata compania.
Cand doriti sa retrageti bani din companie cumparati aur din interiorul companiei urmand sa retrageti aur. Retineti ca la orice retragere din firma veti plati o taxa de 5% din valoarea tranzactiei.

„Finante Tranzactii”
In aceasta sectiune aveti o lista cu toate tranzactiile efectuate de catre companie.

Licente
In aceasta sectiune puteti vizualiza ce licente poti achizitiona pentru compania dumneavoastra. Fiecare licenta este explicata in detaliu, cate puncte de productivitate sunt necesare, materii prime pentru produsele respective. In momentul cand aveti o licenta valida sau cumparati o licenta vei avea afisat si data cand aceasta licenta expira. Fiecare licenta are o valabilitate de 90 de zile. Din cadrul firmei puteti sa va prelungiti licenta sau cumpara o licenta noua. Chiar daca o licenta va expira puteti sa va vindeti in continuare produsele de pe stoc, insa nu veti mai putea produce bunuri. Fiecare tip de firma permite achizitionarea licentelor specifice. Licentele pentru bunuri de consum sunt impartite in 3 categorii, in functie de calitatea produselor.
In sectiunea piata licente, puteti citi toate detaliile unei licente, cum ar fi: productivitate necesara pentru a produce bunul respectiv, materii prime necesare pentru bunul respectiv cat si calitatea bunului produs. In momentul cand achizitionati o licenta banii vor ajunge in guvernul tarii unde este creata firma.

Setari
Din meniul „Setari” puteti schimba descrierea companiei si logo-ul.

Companiile mele upgrade.
Firmele pot fi upgradate pntru a produce la costuri mai mici si deci poti fi mai eficient pe piata. Sunt 5 nivele de upgrade:
Upgrade 1 = +10% productivitate = 10 euro
Upgrade 2 = +20% productivitate = 30 euro
Upgrade 3 = +30% productivitate = 70 euro
Upgrade 4 = +40% productivitate = 150 euro
Upgrade 5= +50% productivitate = 310 euro.
Puteti inchiria un upgrade pentru compania dumneavoastra pe perioada determinata din sub-meniul „Inchiriere 30 de zile”. In momentul in care inchiriati un upgrade, nu veti putea cumpara sau inchiria un alt nivel de upgrade pe compania in cauza, atat timp cat inchirierea este valida. Inchirierea de upgrade tine cont de nivelul upgrade-ului cumparat. Costurile sunt urmatoarele:
Upgrade 1 = +10% productivitate = 0.5 euro
Upgrade 2 = +20% productivitate = 1.50 Euro
Upgrade 3 = +30% productivity = 3.50 euro
Upgrade 4 = +40% productivity = 7.50 euro
Upgrade 5 = +50% productivity = 15.50 Euro

PARTENERI
In aceasta sectiune puteti achizitiona actiuni MarketGlory. In momentul cand balanta in euro ajunge la 10 000 vei primi 1 cent dividente pe fiecare actiune detinuta. Puteti vinde si cumpara actiuni la alti jucatori. Balanta gold se schimba in euro.
Intra in balanta fondului euro atunci cand:
- se creeaza o firma
- se creeaza un loc de munca
- se face o retragere din joc (in acest caz cei 20% retinuti pentru retragere intra in fondul actionarilor)
- se termina imediat o lupta
- se termina imediat o deplasare
- se cumpara actiuni de la joc
Ies din fond bonusurile acordate de fond:
- 10 % pentru guvernul tarii unde isi are cetatenia cetateanul care opereaza o incarcare.
- 10 % pentru cel care detine referalul care a facut incarcarea.
Acesti bani urmeaza sa-i recupereze fondul in momentul cand se opereaza retrageri; la retragerile din MarketGlory se percepe un comision de 20%.

Referali
Mai jos este o lista cu referalii dumneavoastra. Referalii sunt afisati pe trei categorii: referali blocati, referali liberi si referali la vanzare. Castigati un referal daca provocati la lupta un oponent si castigati lupta. Pierdeti un referal atunci cand el pierde o lupta. Referalii dvs. va vor plati o taxa de 10% din castigurile lor, in functie de energia care o aveti. Daca blocati un referal, el nu mai poate fi atacat. Un utilizator care se inregistreaza prin link-ul dumneavoastra de afiliere va deveni referalul dumneavoastra blocat pe o perioada de 100 zile, urmand sa decideti daca il blocati sau il lasati liber. Blocarea se va face pe o perioada de minimum 30 de zile.

AFILIATI
In sectiunea „afiliati” gasiti link-ul propriu pe care puteti sa-l trimiteti la toti prietenii. Toti cei care se vor inregistra de pe link-ul propriu vor deveni referalii dumneavoastra pe o perioada de 100 de zile. De asemenea, in functie de energie primiti pana la 20% din veniturile referalilor. Tot aici puteti urmari cate vizite ati avut pe link-ul dumneavoastra de afiliere si cate inscrieri. Puteti utiliza si machatele publicitare pentru a atrage un numar cat mai mare de afiliati.
Pentru fiecare referal nou inscris pe link-ul dvs. de afiliere, veti primi, timp de o saptamana, un punctaj in functie de activitatea acestuia. Astfel, veti primi cate 0.1 puncte in fiecare zi daca referalul dvs. este activ. Pentru un referal activ zi de zi puteti primi maximum 0.7 puncte. Se formeaza un fond de 10% din incasarile tuturor guvernelor, care se distribuie la utilizatorii care au adus referali noi in ultimele sapte zile, dar numai la punctele intregi obtinute in urma acestora. Fondul respectiv poate fi vizualizat in aceasta sectiune.

Topuri
Aici puteti vizualiza un top al jucatorilor, in functie de venituri, productivitate, sold Euro, sold Gold, referali si energie.

Rapoarte – Tranzactii
Aici aveti o lista cu toate incasarile si cheltuielile pe care le efectuati.

Rapoarte – Active Financiare
In aceasta sectiune puteti vizualiza toate monedele detinute.

Guvern – Contabilitate
Disponibilitatile financiare in caseria guvernului reprezinta active curente ale tarii. Operatiunile financiare in lei sau in valuta se pot efectua doar de membrii guvernului, dar sunt disponibile pentru vizualizare tuturor jucatorilor.
In lista de mai jos veti regasi toate valutele detinute de guvern.

Guvern – Bonusuri
In aceasta sectiune poti vizualiza bonusurile oferite de guvern. Bonusurile sunt oferite de guvernul tarii in care va aflati. In sectiunea acasa puteti vedea atat bugetul tarii, cat si numarul de cetateni din tara. Tot la sectiunea acasa gasiti o lista cu bonusurile oferite de guvernul tarii tale, cat si descrierea pentru fiecare bonus (in ce conditii se primeste acel bonus si care este factorul de baza energie (pentru bonusul de referali si lupta) sau productivitate (pentru bonusul de munca).
Retineti ca acolo este specificat bonusul maxim care se poate obtine in conditiile in care indepliniti cerintele maxime pentru respectivul bonus.
Exemplu: daca aveti energie 1, vei primi 1% din bonusul inscris de guvern, daca aveti energie 100, vei primi 100% din bonusul inscris.
Bonusul de munca se primeste in functie de productivitate, de exemplu pentru a primi 10% din bonus veti fi nevoit sa aveti 70 productivitate, productivitatea maxima fiind de 700. La sectiunea productivitate puteti vedea din ce este compusa si cum poate aceasta sa creasca. Retineti ca bonusurile va sunt oferite de tara in care aveti cetatenia.

Guvern – Taxe
In sectiunea Taxe sunt prezentate taxele pe care le platiti catre guvern, precum si taxele pe care le platiti la vanzare de produse pe piata globala. De asemenea, aveti detaliile de productie pentru fiecare produs in parte.

Profil – Inventar
In aceasta sectiune puteti vizualiza toate bunurile pe care le detineti.
Mancarea se consuma o data la 6 ore. Daca aveti calitati de mancare diferita, prima va fi consumata cea de calitate superioara. Cafeaua poate fi consumata cand dati click pe serveste o cafea. Hainele au o durata de viata de 10 zile. Casele au o durata de viata de 30 zile.

Profil – Setari
Din aceasta sectiune puteti sa va modificati parola.

Alerte
In aceasta sectiune veti fi informat in momentul cand una dintre companii nu are materii prime sau bani pentru plata salariilor. De asemenea, aici se primesc alerte in momentul cand se implementeaza sectiuni noi.

Apreciem interesul dumneavoastra cu care ati parcurs acest material pana la final. Recomandati tuturor link-ul dumneavoastra de referal si câştigati comisioane din MarketGlory. Valorificati toate oportunitatile oferite de noi şi fii alaturi de noi pe termen lung pentru a beneficia si de proiectele viitoare.
In viata fiecare sansa merita valorificata la timp. Aveti chiar acum posibilitatea sa va dezvoltati o mare oportunitate in toata lumea prin MarketGlory si sa va realizati toate obiectivele dumneavoastra. Multe persoane isi pierd timpul pe internet fara sa aiba ceva de castigat, aici cu doar cateva minute pe zi puteti sa va administrati afacerea din MarketGlory si sa va cresteti veniturile.
Nu garantam ca toti vor dobandi succes, asta depinde de fiecare jucator ce strategie isi face in MarketGlory.
Va asiguram ca totul este corect, transparent si cu posibilitati egale pentru toti jucatorii. Noi oferim suport şi instrumente de a extinde afacerea la nivel global cat de mult doriti dumneavoastra. Fiecare persoana merita sa cunoasca strategiile economice pentru a incepe propria afacere in MarketGlory.
Impreuna suntem o echipa si nu conteaza cine sunteti, de unde sunteti, conteaza ca toti ne bucuram de MarketGlory.
Oameni din intreaga lume apreciaza MarketGlory si contribuie la dezvoltarea sistemului. Si dumneavoatra aveti posibilitatea de a obtine succes atat in plan virtual cat si in viata reala.

ATENTIE: Nu este voie sa creati conturi multiple! Pentru ca veti fi banat!Click aici

17 comentarii:

  1. MarketGlory is an economic, political, social and military simulator where you can convert your virtual currency into real money.
    Online Strategy Game, register for free.
    http://www.marketglory.com/strategygame/arui13

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum poti avea propria ta afacere online datorita dezvoltarii internetului si cu ajutorul unei companii americane de succes aparuta in anul 1998. Genereaza si tu castiguri de mii de dolari in cel mai scurt timp.

      http://www.sfi4.com/12324973/FREE

      Ștergere
  2. pai pt inceput asa trb sa faci...e mai greu la inceput :D. K sa iei bani reali trb sa strangi ppe care apoi ii transformi din gold in euro :d MAI MUlTE SANSE DACA PUBLICI linkul de inscriere :d asa cum am facut eu :) Vei castiga mai repede.convinge'ti prietenii ,colegii etc sa iti fie referali :D Bafta . deyu_mikutz :D:D:D te astept :D.eu asta fac de o luna..munca si lupte..NU ESTE GREU DELOC :D http://www.marketglory.com/strategygame/deiu91 INSCRIETI-VA :D :X ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali.
    Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie.Linkul de inscriere: http://www.marketglory.com/strategygame/Johny94

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa o luna am retras 20 de euro , si in plus este si o joaca, nici nu simti ca faci bani reali. Decat sa pierzi timpul pe alte jocuri online unde nu ai nici un castig merita sa incerci si daca te descurci la afaceri poti avea castiguri frumoase in timp: http://www.marketglory.com/strategygame/goshty

    RăspundețiȘtergere
  5. Inregistreaza-te pe probux si incepe sa castigi bani. E simplu, accesibil si nu necesita decat cateva minute pe zi, http://www.probux.com/?r=ionut9121

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca vrea cineva sa se inregistreze pe marketglory paote sa o faca de aici http://www.marketglory.com/strategygame/cosminbogdan , si cu asta faceti si voi o fapta buna :D.
    Sau daca vreti sa va dau si alte metode prin care sa faceti bani pe net add '' cosmin.bogdan18 '' ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.marketglory.com/strategygame/Anon1m intrati si castigati

    RăspundețiȘtergere
  8. linkul de referali:
    http://www.marketglory.com/strategygame/omblandon

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.marketglory.com/strategygame/alexdany transforma moneda virtuala in bani reali incearca si tu

    RăspundețiȘtergere
  10. Vrei sa ai un venit pe langa salar? Vreau sa-ti arat o sursa de bani accesibila oricui. Nu este vorba de imbogatire peste noapte si sa nu te astepti sa castigi multi bani din primele zile insa in timp cu pasi mai mici sau mai mari ajungi la castiguri frumusele facand ceva simplu: sa te joci. Ai citit bine, nu este mlm, hyip, ptc sau mai stiu eu ce. Intra aici pe link-ul meu, inregistreaza-te si te pot ajuta cu ce vrei: http://www.marketglory.com/strategygame/johnnylik81

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.marketglory.com/strategygame/Andreeadary2013

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.marketglory.com/strategygame/Andreeadary2013

    RăspundețiȘtergere
  13. https://ecaterinad.wordpress.com intrati sa aflati mai multe

    RăspundețiȘtergere
  14. https://ecaterinad.wordpress.com intrati sa aflati mai multe

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. [url]http://www.marketglory.com/strategygame/DigiBrain[/url]

    RăspundețiȘtergere